Змінна плівка до вакуумного пакувальника 20 см Protech Freshpack PF15-500 пакети для вакуумування Jw
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: N2873а
74,80 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн
Опис
Колір товару не вибирається
Змінна плівка до вакуумного пакувальника Protech Freshpack PF15-500 пакетів для вакуумування
Пакети для вакуумування Protech Freshpack у рулоні гофровані — чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно (що не тільки продукти).
Пакети для вакуумування Protech Freshpack у рулоні гофровані можна застосовувати тільки з вакуумним пакувальником.
Призначення пакетів Protech Freshpack:
1) Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.
2) Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати): ріженою у вільний час-іншої овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо за пакетами на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуйте. Завдяки відсутності повітря всередині пакета не відбувається розмноження бактерій, які призводять до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (зокрема окиснення). Навіть за кілька днів овочі матимуть такий вигляд, ніби ви їх лише запалювали.
3) Приготування їжі за технікою "Сувід", тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки страви (зокрема роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
4) Дуже швидке маринування риби та м'яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка!
5) Закатка у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефона, документів чи карток. Особливо може стати в пригоді мандрівникам.
Тільки свіжі продукти без втрати корисних властивостей
Суть цієї технології полягає в тому, що з пакувального конверту видаляється повітря, що міститься там, і в такий спосіб усувається головна причина псування продуктів — кисень, у якому розвиваються аеробні мікроби.
Вакуумні герметичні паковання з тонких прозорих і щільних матеріалів — багатошарової бар'єрної плівки, що складається, зазвичай, з шарів поліетилену та поліаміду, — сприяють збільшенню терміну збереження свіжості, високої якості та привабливого зовнішнього вигляду. Шари поліетилену надають пакету пластичність і стійкість до механічного впливу, а також гігієнічність під час дотику. Поліамідний шар є бар'єрним, перешкоджаючи проникненню різних речовин, що псують продукцію.
Харчові продукти |
Місце зберігання |
Нормальний термін придатності |
Скільки зберігається у вакуумі |
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини та свинини |
Морозилка |
6 місяців |
2-3 роки |
Фарш: яловичина, м'ясо птиці, баранини та свинини |
Морозилка |
4 місяці |
1 рік |
Риба |
Морозилка |
6 місяців |
2 роки |
Кава в зернах |
Кімнатна температура |
4 тижні |
16 місяців |
Кава в зернах |
Морозилка |
6-9 місяців |
2-3 роки |
Ягоди: полуниця, малина, ожина |
Холодильник |
1-3 дня |
1 тиждень |
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина |
Холодильник |
3-6 днів |
2 тижні |
Сир |
Холодильник |
1-2 тижні |
4-8 місяців |
Печиво, крекер |
Кімнатна температура (регулярне відкривання паковання) |
1-2 тижні |
3-6 тижнів |
Борошно, цукор, рис |
Кімнатна температура |
6 місяців |
1-2 роки |
Салат латук |
Холодильник |
3-6 днів |
2 тижні |
Орешки |
Кімнатна температура |
6 місяців |
2 роки |
Олії без консервантів, як-от соняшникова, ріпакова, кукурудзяна олія |
Кімнатна температура |
5-6 місяців |
1-1.5 року |
Характеристики
- Довжина рулону: 500 см
- Ширина пакета: 20см
- Використання: зберігання продуктів
- матеріал: шари поліетилену, що чергуються, та поліаміду
- габарити: 7 x 20 x 7 см
- колір: прозорий
Основні | |
---|---|
Виробник | Protech |
- Ціна: 74,80 ₴