Вакууматор Вакуумний пакувальник для їжі FreshpackPRO Vacuum sealer Jw
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: N2414
211,20 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн
+380 (63) 490-37-55
Менеджер Оленаповернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Опис
Колір товару не вибирається
Вакууматор Вакуумний пакувальник для їжі FreshpackPRO
Вакууматор — чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно (причому не тільки продукти).
Корисні функції приладу:
1. Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.
2. Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати): ріженню у вільний час-іншої овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо за пакетами на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуйте. Завдяки тому, що немає повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які призводять до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (зокрема окиснення).
3. Приготування їжі за технікою "Сувід", тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки страви (зокрема роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
4. Дуже швидке маринування риби та м'яса.Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вауумний пакувальник справжня знахідка!
5. Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря й зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти із собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. вакуум довше збереже свіжість смакових якостей їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
6. Використовуйте вакууматор просто як запайник пакетів. За аналогією з супермаркетами. Навіть за кілька днів овочі матимуть такий вигляд, ніби Ви їх тільки запалювали.
Правила вакуумування:
-
Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети. Завдяки перфорації на нижній частині повітря рівномірно та повністю відкачується;
-
Пакет потрібно класти максимально рівно;
-
Пакет заповнюється не більш ніж на 3/4 обсяги;
-
Жирну їжу упаковуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос
-
Якщо пакуєте м'які продукти, наприклад, полуницю, то стежте за процесом — щоб не пошкодити ягіду, переірвіть його самостійно в потрібний момент за допомогою кнопки "Cancel".
Характеристики:
-
Габарити (ВхШхГ): 5.1 x 36.3 x 5.5 см;
-
Роздільні функції: вакуумізація й паковання, або тільки паковання;
-
Автоматична зупинка вакуумізації;
-
Максимальний тиск усередині паковання — 430 mmHg;
-
Матеріал: ABS пластик;
- Максимальна ширина пакета: 295 мм;
-
Споживання: 100Вт (середнє);
-
Живлення: 220В.
Комплектація:
-
Вакуумний пакувальник;
-
Інструкція виробника;
-
Коробка.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
- Ціна: 211,20 ₴